Senarai 50 page facebook paling popular di Malaysia | AKU PENGEMBARA

Sunday, April 28, 2013

Senarai 50 page facebook paling popular di Malaysia


 Senarai ini dinilai berdasarkan like fans page yang terbanyak di facebook. 

Aku pengembara: Begitulah sedikit sebanyak senarai fanpage yang paling mendapat sambutan di Malaysia. Secara keseluruhannya menerusi pemerhatian admin, page artis terus mendominasi senarai yang paling mendapat sambutan mengatasi yang lainnya. Hal ini sebenarnya tidaklah mengejutkan dan sudah dijangka. Sudah menjadi trend di mana-mana negara sekalipun page hiburan lebih mendapat sambutan berbanding page-page yang lain. Itu merupakan perkara biasa. Namun apa yang menjadi persoalan sekarang, admin masih tercari-cari di manakah letaknya page BLOGGERMATE kepunyaan admin tu? Takkan tak tersenarai. Mengikut perkiraan admin, sepatutnya page tersebut termasuk dalam top 10. Konpius! Konpius! Hehehe



TEGUR BILA AKU SALAH, HULURKAN TANGANMU BILA AKU LEMAH

9 comments:

  1. siti tangga ke 45 tp bukan official tu..

    ReplyDelete
  2. facebook selebriti paling banyak..

    ReplyDelete
  3. wah..upin ipin first..! ahaha.. ingatkan lisa.. dan dalam banyak 50 tu tak ada pun yg saya like.. ==' hehe

    ReplyDelete
  4. betullah,artis yg byk mendominasi...page bloggermate tak masuk dalam top 10 ek?cuba soh detective conan siasat..hehe...

    ReplyDelete
  5. Yang pasti tentulah artis yang mendominasi carta ni tapi Tun Mahatir pun boleh tahan juga. Saya suka dan sayang Tun Mahatir dan berbangga beliau menduduki tangga ke 5 dalam carta popular di FB. Tahniah Tun.

    ReplyDelete
  6. wah, upin ipin 1st.. apa2 pon anna suka sangat upin ipin..hee

    ReplyDelete
  7. hehe... itu lah kenyataannya.. :)
    pssttt page admin bloggermate? nanti lisa siasat yer...kekekee

    ReplyDelete
  8. hehehe nasha aziz no 44..ok..:p

    ReplyDelete